Käytämme evästeitä, jotta voimme optimoida verkkosivustomme sinua varten ja jatkuvasti parantaa sitä. Hyväksymällä annat luvan evästeiden käyttöön. Lisätietoja

Hyväksy

Näytteiden vertailu

Evästeiden käyttö verkkotilastoissa

Kiitos mielenkiinnostasi verkkosivustoamme kohtaan. Henkilötietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Haluamme tässä kertoa sinulle henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä verkkosivustossamme.

Tähän tietosuojailmoitukseen liittyvät kysymykset tai kommentit voi lähettää tietosuojavaltuutetullemme seuraavaan sähköpostiosoitteeseen datenschutz@biomes.world

Henkilötietojen kerääminen

Verkkosivustomme käyttämistä varten sinun ei periaatteessa tarvitse antaa meille henkilötietojasi, kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi, paitsi jos haluat käyttää sivustoamme tarjoamia palveluja, kuten hyödyntää tarjouksia tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Tässä tapauksessa sinun on annettava tiettyjä tietoja.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin tai muiden palveluntarjoajien tekniikoita tietojen keräämiseen ja tallentamiseen markkinointi- ja optimointitarkoituksia varten. Näistä tiedoista voidaan luoda käyttöprofiileja salanimellä. Tähän voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan verkkosivustossa kävijän Internet-selaimen paikalliseen välimuistiin. Evästeet mahdollistavat Internet-selaimen tunnistamisen. Etracker-tekniikoilla kerättyä tietoa ei käytetä verkkosivuston kävijän henkilökohtaiseen tunnistamiseen ilman asianomaisen suostumusta. Tietoja ei yhdistetä salanimen haltijaa koskeviin henkilötietoihin.

Näillä tekniikoilla kerättyä tietoa ei käytetä verkkosivuston kävijän tunnistamiseen eikä niitä yhdistetä salanimen haltijan henkilötietoihin ilman asianomaisen suostumusta. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, joka koskee tietojen antamista tulevaisuudessa.

Evästeiden käyttö verkkotilastoissa

Tietojesi kerääminen, käsittely ja tallentaminen, sikäli kuin olet antanut niitä, tapahtuu vain niitä tarkoituksiin, joita varten olet antanut ne meille, esimerkiksi ostoprosessin käsittelyä varten.

Tietojasi ei luovuteta ilman suostumustasi eteenpäin kolmansille osapuolille.

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelun toimintoja. Palvelutarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Google Analytics käyttää ns. evästeitä. Ne ovat tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat käyttäjän verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeiden avulla saadut tiedot tämän verkkosivuston käytöstä siirretään yleensä Yhdysvaltoihin Googlen palvelimelle, johon ne tallennetaan.

IP-anonymisointi

Olemme ottaneet tässä verkkosivustossa käyttöön IP-sivuston anonymisointitoiminnon. Tämä tarkoittaa sitä, että Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa Euroopan talousalueeseen kuuluvissa sopimusmaissa ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. IP-osoite siirretään vain poikkeustapauksissa kokonaisuudessaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Sivuston ylläpitäjän toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen sitä, miten käytät tätä sivustoa, laatiakseen raportteja sivuston käytöstä sekä tuottaakseen sivuston ylläpitäjälle muita sivuston ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Käyttäjän selaimesta Google Analytics -palvelun avulla saatua IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen keräämiin tietoihin.

Googlen verkkofonttien käyttö

1 Henkilötietojen käsittelyn laajuus

Googlen selainfontteja käytetään parantamaan erilaisten tietojen esityksen visuaalista ilmettä tässä verkkosivustossa (http://www.google.com/webfonts/). Verkkofontit siirretään verkkosivua avattaessa selaimen välimuistiin, jotta niitä voidaan käyttää tekstin näyttämiseen näytössä. Jos selain ei tue Googlen selainfonttien käyttöä tai estää pääsyn välimuistiin, teksti näytetään oletusfontilla. Kun avaat verkkosivun, verkkosivuston kävijän tietokoneelle ei tallenneta evästeitä. Sivustolla vierailun yhteydessä lähetetyt tiedot lähetetään resurssikohtaisille verkkoalueille, kuten fonts.googleapis.com tai fonts.gstatic.com. Niitä ei liitetä tietoihin, joita mahdollisesti kerätään tai käytetään todennettujen Google-palveluiden, kuten Gmailin, rinnakkaiskäytön yhteydessä.

2 Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta

Tietojen käsittelyn oikeudellisena perustana on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etu perustuu verkkosivuston moitteettomaan toimintaan.

3 Tietojen käsittelyn tarkoitus

Tämä on välttämätöntä, jotta selaimesi pystyy parantamaan verkkosivuillamme olevan tekstin visuaalista ilmettä. Jos selaimesi ei tue tätä toimintoa, tietokoneesi näyttää tekstin oletusfontilla.

4 Tietojen säilytysaika

Tietojen säilytysaika henkilötietojen käsittelijällä ei ole tiedossamme.

5 Oikeus vastustaa tietojen säilytystä tai poistaa tiedot

Voit muuttaa selaimesi asetusta niin, ettei fontteja ladata Googlen palvelimilta (esimerkiksi asentamalla lisäosan, kuten NoScript tai Ghostery for Firefox). Jos selaimesi ei tue Google-fontteja tai jos estät pääsyn Google-palvelimelle, teksti näytetään järjestelmän oletusfontilla.

Selaimen lisäosa

Voit estää evästeiden tallennuksen muuttamalla tätä koskevaa selaimen asetusta; huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Lisäksi voit estää evästeiden avulla kerättyjen sivuston käyttötietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) luovuttamisen Googlelle sekä tietojen käsittelyn. Estäminen edellyttää selaimen lisäosan lataamista ja asentamista seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Tilaustietojen käsittely

Olemme tehneet sopimuksen tilaustietojen käsittelystä Googlen kanssa ja Google Analyticsiä käytettäessä noudatamme kaikkia Saksan tietosuojaviranomaisten tiukkoja vaatimuksia.

Google Analyticsin demografiset tiedot

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin demografiset tiedot -ominaisuutta. Sen avulla voidaan luoda raportteja, jotka sisältävät tiedot sivuston kävijöiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen mielenkiinnon kohteisiin perustuvasta mainonnasta sekä kolmansien osapuolten tarjoamista kävijätiedoista. Näitä tietoja ei voida yhdistää kehenkään tiettyyn henkilöön. Voit milloin tahansa poistaa tämän toiminnon käytöstä Google-tilisi mainosasetusten kautta, tai voit kieltää kaikkien tietojesi keräämisen Google Analyticsiä käyttäen kohdassa Tietojen keräämisen vastustaminen kuvatulla tavalla.

Tietoturva

Pidämme järjestelmämme turvallisuutta erittäin tärkeänä ja suojaamme tietosi mahdollisimman hyvin käyttämällä nykyaikaisia tietojen tallennus- ja suojaustekniikkoja. Niihin kuuluvat mm. virustorjuntaohjelmisto ja palomuuri. Luonnollisesti parannamme jatkuvasti turvatoimiamme teknisen kehityksen mukaisesti.

Muihin verkkosivustoihin osoittavat linkit

Verkkosivustomme saattaa sisältää muiden palveluntarjoajien verkkosivustoihin osoittavia linkkejä, joihin tätä tietosuojailmoitusta ei sovelleta.

BIOMES NGS GmbH:n tietosuojailmoitus – INTEST.pro-testin käyttäminen

Tila: 26. toukokuuta 2018

I. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Tämä tietosuojailmoitus koskee seuraavan rekisterinpitäjän suorittamaa tietojen käsittelyä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4 artiklan 7 kohdan mukaisesti:

BIOMES NGS GmbH
c/o TH Wildau
Hochschulring 1
15745 Wildau, Saksa
Sähköposti: datenschutz@biomes.world

II. Yrityksen tietosuojavaltuutetun nimi ja yhteystiedot

BIOMES NGS GmbH:n tietosuojavaltuutettu on ulkopuolinen palveluntarjoaja DataGuard.

DataCo GmbH
Dachauer Straße 65
80335 München
Saksa
+49 89 7400 45840
www.dataguard.de

III. Henkilötietojen käsittelyn periaatteet

BIOMES NGS GmbH sitoutuu noudattamaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 5 artiklan 1 kohdan mukaisia tietojen käsittelyn periaatteita. Tähän sisältyy tietojen käsittelyn lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoituksen rajoitus, tietojen minimointi, tietojenkäsittelyn oikeellisuus, tallennusrajoitukset sekä tietojen eheys ja luottamuksellisuus. Näitä periaatteita sovelletaan aina, kun käsittelemme henkilötietoja eli kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Terveystiedot ovat erityinen henkilötietojen ryhmä, jonka käsittelyä haluamme erityisesti korostaa. Terveystiedot ovat henkilötietoja, jotka liittyvät luonnollisen henkilön fyysiseen tai henkiseen terveyteen, mukaan lukien terveyspalvelujen tarjoaminen, ja joiden perusteella saadaan tietoa henkilön terveydentilasta. Jokainen henkilötietoja käsittelevä työntekijämme sitoutuu työtään aloittaessaan kirjallisesti noudattamaan vaitiolovelvollisuutta.

IV. Henkilötietojen käsittely tilausprosessin aikana

Henkilötietoja käsitellään osana tilausprosessia tilauksen käsittelyn mahdollistamiseksi. Niihin kuuluvat:

  • Asiakkaan nimi
  • Yrityksen nimi (valinnainen)
  • Katuosoite
  • Postinumero ja kunta
  • Maa
  • Puhelinnumero (valinnainen)
  • Sähköpostiosoite
  • Tilausilmoitus (valinnainen)
  • Maksutapa (PayPal, GiroPay, EPS, luottokortti)

Tietojen käsittelyn tarkoituksena on tilauksen suorittaminen. Oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten ne on kerätty. Näin on, jos et halua enää käyttää BIOMES.world-palveluja ja -tuotteita tai jos et enää halua tarkastella tutkittujen näytteiden analyysituloksia ja haluat poistaa tietosi.

V. Tietojen rekisteröinti ja aktivointi my.BIOMES.world-palvelussa

Voidaksesi tarkastella analysoidun näytteen tuloksia omalla sivullasi osoitteessa my.BIOMES.world sinun on rekisteröidyttävä kerran ja aktivoitava tietosi. Rekisteröinnin yhteydessä kerätään seuraavat henkilötiedot:

  • Suku- ja etunimi
  • Yritys (valinnainen)
  • Salasana

Rekisteröitymisen jälkeen suoritetaan lähetetyn ja analysoidun näytteen tietojen aktivointi. Tätä varten lähetetyn näytteen lähettäjältä kysytään seuraavia lisätietoja:

  • Profiilin nimi tai näytteen nimi
  • Aktivointikoodi
  • Kommentti (valinnainen)
  • Syntymäaika (valinnainen)
  • Pituus (valinnainen)
  • Paino (valinnainen)
  • Ikä (valinnainen)
  • Sukupuoli (valinnainen)
  • Ruokavalion tyyppi (valinnainen)
  • Liikunnallinen aktiivisuus (valinnainen)
  • Probioottien käyttö (valinnainen)
  • Viimeisimmän antibioottikuurin ajankohta (valinnainen)

Osassa kerätyistä tiedoista on kyse terveystiedoista. Tietojen antaminen on vapaaehtoista ja tietojen käsittelyn oikeudellisena perustana on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 9 artiklan 2 kohdan a alakohta. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, joka koskee tietojen antamista tulevaisuudessa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen peruutuksen tekemiseen saakka. Tietoja käytetään henkilöllisyyden tunnistamiseen ja lähettämäsi näytteen asiakaskohtaiseen analyysiin. Antamiesi tietojen avulla analyysituloksesta saadaan tarkempi ja yksilöllisempi, koska sitä voidaan verrata sopivaan alaryhmään eikä koko kohorttiin. Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten ne on kerätty. Näin on, jos et halua enää käyttää BIOMES.world-palveluja ja -tuotteita tai jos et enää halua tarkastella tutkittujen näytteiden analyysituloksia ja haluat poistaa tietosi.

VI. Terveystietojen käsittely ensisijaisessa analyysiprosessissa

Ensisijaisessa analyysiprosessissa tutkimme ulostenäytteesi mikrobien DNA:ta. Analyysiprosessi alkaa, kun näytteenottopaketti aktivoidaan, ja se päättyy analyysitulosten toimittamiseen sähköpostitse ja/tai tähän tarkoitukseen tarkoitetun oman sivun tuottamiseen, johon pääset osoitteessa my.BIOMES.world. Tutkimme näytteesi sekvensointimenetelmillä, jotka mahdollistavat mikro-organismien analysoinnin. Vertaamalla löydöstä tieteelliseen tietokantaamme voimme luoda yksilöllisen suolistoflooraprofiilisi. Tätä profiilia analysoidaan algoritmeilla, jotta voidaan tehdä johtopäätöksiä jokaisesta suolistossa elävästä bakteerista. Tämä puolestaan mahdollistaa terveydentilaasi koskevien johtopäätösten tekemisen, ja siksi analyysituloksissa on kyse terveystiedoista. Henkilötietojen ja analyysitietojen linkittäminen tapahtuu salattua salanimeä käyttäen. Henkilötiedot ja analyysin tuloksia koskevat tiedot tallennetaan kahteen fyysisesti erilliseen tietokantaan, ja ne voidaan yhdistää vain salanimen tunnuksen perusteella.

Tietojen käsittelyn oikeudellisena perustana on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 9 artiklan 2 kohdan a alakohta, ja tietojen käsittelyn tarkoituksena on suolistofloorasi analysointi. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, joka koskee tietojen antamista tulevaisuudessa, mutta tämä ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen peruutuksen tekemiseen saakka. Poistamme tietosi, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten ne on kerätty, näin on silloin, kun et halua enää käyttää BIOMES.world-palveluja ja -tuotteita tai jos et enää halua tarkastella tutkittujen näytteiden analyysituloksia ja haluat poistaa tietosi.

VII. INTEST.pro-itsetestin hankkiminen liikekumppanimme kautta

Jos hankit INTEST.pro-itsetestin apteekista tai muun liikekumppanimme kautta, kyseinen liikekumppani käsittelee myös antamiasi henkilötietoja (katso kohta V.) ja liikekumppanilla on myös pääsy omalle sivulle ja hän voi tarkastella siellä olevia analyysituloksiasi. Liikekumppani käyttää henkilötietojasi tehdessään rekisteröintiä osoitteessa www.biomes.world. Liikekumppanilla pitää olla pääsy analyysituloksiin, jotta hän pystyy antamaan analyysitulosten mukaista neuvontaa.

Tietojen käsittelyn oikeudellisena perustana on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 9 artiklan 2 kohdan a alakohta. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, joka koskee tietojen antamista tulevaisuudessa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen peruutuksen tekemiseen saakka. Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten ne on kerätty. Näin on, jos et halua enää käyttää BIOMES.world-palveluja ja -tuotteita tai jos et enää halua tarkastella tutkittujen näytteiden analyysituloksia ja haluat poistaa tietosi.

VIII. Toissijainen analyysiprosessi

Ensisijaisen analyysin tietoja käytetään suostumuksellasi paremman ja ymmärrettävämmän esityksen laatimiseen omalla sivulla tai viedyissä raporteissa. Tämä tapahtuu anonymisoimalla analyysitulosten arvioimisessa tarvittavat tiedot. Tässä yhteydessä ei käsitellä henkilötietoja. Lisäksi anonymisoidut tiedot syötetään tietokantaan, jossa niitä verrataan muihin näytteisiin, jotta kaikkia analyysituloksia voidaan jatkuvasti parantaa. Sinua ei voida tunnistaa toissijaisen analyysin tietojen perusteella.

IX. Rekisteröidyn oikeudet

Jos käsittelet itse henkilötietoja, toimit GDPR:n mukaisena rekisteröitynä. Sinulla on oikeus:

  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisesti saada pääsy käsittelemiimme rekisteröityä koskeviin henkilötietoihin. Rekisteröity voi erityisesti pyytää tietoja henkilötietojen käsittelytarkoituksista, henkilötietoryhmistä, vastaanottajaryhmistä, joille tietoja on luovutettu tai on tarkoitus luovuttaa, tietojen suunnitellusta säilytysajasta, rekisteröidyn oikeudesta pyytää tietojen oikaisemista, poistamista, käsittelyn rajoittamista tai oikeutta vastustaa niiden käsittelyä, valitusoikeudesta, henkilötietojen alkuperästä, mikäli me emme ole niitä keränneet, automaattisen päätöksenteon ja profiloinnin olemassaolosta sekä tarvittaessa merkityksellisiä tietoja niiden yksityiskohdista;
  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaisesti vaatia rekisteröidystä tallennettujen henkilötietojen virheellisten tietojen oikaisua tai täydentämistä;
  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaisesti vaatia rekisteröidystä tallennettujen henkilötietojen poistamista, mikäli tietojen käsittely ja tiedot eivät ole välttämättömiä sananvapauden kannalta ja oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, yleisen edun mukaisesti tai oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisesti vaatia rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyn rajoittamista, mikäli rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, käsittely on lainvastaista, rekisteröity vastustaa sellaisten henkilötietojen poistamista, joita me emme enää tarvitse, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan nojalla, ja
  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaisesti saada rekisteröidyn antamat rekisteröityä koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus vaatia kyseisten tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle;

X. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mutta tämä ei rajoita muita hallinnollisia tai oikeudellisia oikeussuojakeinoja. Pääsääntöisesti voit kääntyä tavanomaisen asuinpaikkakuntasi tai työpaikkasi tai yrityksemme toimipaikkakunnan valvontaviranomaisen puoleen.

Hotjar

Käytämme Hotjar-analyysipalvelua myös parantaaksemme verkkosivustomme sisältöä ja tehdäksemme siitä käyttäjäystävällisemmän. Analyysipalvelun tarjoaa Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Eurooppa, +1 (855) 464-6788, david@hotjar.com).

Tämä työkalu tallentaa käyttäjän liikkeet seuratuissa verkkosivustoissa ns. Heat Map -karttoihin. Kaikki tiedot kerätään ilman, että niitä voidaan liittää tiettyihin käyttäjiin. Tiedämme vain, miten hiiren osoitin liikkuu, mitä kohteita se napsauttaa ja kuinka pitkälle se vierittää sivuja. Näitä tietoja käyttäen voimme tehdä verkkosivustostamme paremman ja asiakasystävällisemmän. Työkalu tallentaa myös näytön koon, laitteen tyypin, tiedot selaimesta, maan, josta sivua käytettiin, ja ensisijaisen kielen. Jos verkkosivustossa näkyy henkilötietoja, Hotjar piilottaa ne automaattisesti. Tämän ansiosta emme saa selville yksittäistä sivuston käyttäjää.

Käyttäjien käyttäytymisen analysoimiseen käytetään ns. "evästeitä" (katso yllä oleva kohta "Evästeet"), jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat toimintasi analysoinnin verkkosivustossa. Verkkosivustossamme vierailun "seurantakoodin" ja "evästeen" tuottamat tiedot siirretään ja tallennetaan Hotjarin palvelimille. Seurantakoodi tallentaa laitteestasi seuraavanlaisia tietoja: IP-osoite, laitteen tyyppi ja selaimen tiedot, maantieteellinen sijainti (vain maa), verkkosivustossamme käytetty ensisijainen kieli, vieraillut sivut sekä verkkosivustoon siirtymisen päivämäärä ja kellonaika. Hotjar lyhentää IP-osoitteesi ennen sen käsittelyä. Jos sinut voidaan tunnistaa sinusta kerättyjen tietojen perusteella, nämä tiedot jätetään välittömästi pois ja henkilötiedot poistetaan välittömästi.

Hotjar käyttää näitä tietoja verkkosivustomme käytön arviointiin, raporttien kokoamiseen verkkosivustomme käytöstä ja muiden palvelujen tarjoamiseen verkkosivuston käytön ja verkkosivuston luokituksen perusteella. Hotjar käyttää palvelujen tarjoamiseen myös kolmansien osapuolten tarjoamia palveluja, kuten Google Analyticsia ja Optimizelya. Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat tallentaa selaimesi lähettämiä tietoja, kun vierailet verkkosivustolla, kuten evästeitä ja IP-pyyntöjä. Lisätietoja Google Analyticsin toiminnasta sekä tietojen optimaalisesta varastoinnista ja käytöstä löytyy vastaavista tietosuojailmoituksista.

Tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f alakohta. Hotjarin käyttämien evästeiden säilytysajat vaihtelevat. Jotkin ovat voimassa enintään 365 päivää, toiset vain kunkin käynnin aikana. Yhteenveto säilytysajoista on osoitteessa: https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information. Lisätietoja Hotjar Ltd:stä ja Hotjar-työkalusta on osoitteessa: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy.

Voit vastustaa käsittelyä. Vastustamisoikeutesi perustuu erityisestä tilanteestasi johtuviin syihin. Emme käsittele tietojasi edelleen ellemme pysty osoittamaan käsittelylle pakottavia syitä, jotka ovat painavampia kuin etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittelyn tarkoituksena on oikeudellisen vaateen laatiminen, esittäminen tai puolustaminen (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 21 artiklan 1 kohta).

Voit vastustaa käsittelyä eri tavoin:.

  • napsauttamalla tätä Opt-Out -linkkiä
  • aktivoimalla Do-Not-Track-toiminnon käyttämässäsi selaimessa, jota Hotjar tukee. Ohjeet Do-Not-Track-toiminnon aktivoimiseksi ovat osoitteessa: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out
  • Muuttamalla selaimen asetuksia tätä vastaavasti, ja erityisesti estämällä kolmansien osapuolten evästeet niin, ettet saa mitään kolmansien osapuolten mainoksia, tai
  • avaamalla käyttämäsi selaimen "yksityisessä tilassa" estääksesi selaimen käytön seuraamisen.

Evästeitä koskevien valintojen muuttaminen

Jos evästeet poistetaan käytöstä, kaikki tarpeettomat evästeet poistetaan ja Hotjar- ja Google Analytics -komentosarjat ladataan uudelleen vain, jos nimenomaisesti hyväksyt evästeiden käytön.